headerFSASAF

TUINONDERHOUD

Groeit uw tuin u boven het hoofd, en voelt werken in uw tuin hierdoor als een verplichting? Rob Dortmans Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf brengt graag een bezoek aan uw tuin. Wij helpen u met alle werkzaamheden op de manier zoals u uw tuin onderhouden wilt hebben. Uw tuin is constant in beweging, alles groeit en bloeit. Regelmatig en goed tuin onderhoud is dan van groot belang. Elk seizoen heeft uw tuin onderhoud nodig zoals:

 • onkruid wieden
 • gazon en beplanting bemesten
 • beplanting en bomen snoeien
 • het gazon onderhouden
 • bomen rooien
 • hagen knippen
 • onkruid bestrijden
 • de beregening afblazen
 • de vijverfilter verschonen
 • alg aanslag op de verharding verwijderen

voor pagina Onderhoud1  Onderhoud Bloemen tuin  Afscheiding van Hedra en Beuken

Met zorg en doelgericht tuinonderhoud bent u bij Rob Dortmans Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf aan het goede adres. Zo kunt u weer dingen doen die u belangrijk vindt en genieten van uw goed en mooi onderhouden tuin in uw vrijetijd. Mogelijkheden voor tuinonderhoud Afhankelijk van uw wensen maken wij een onderhoudsplan voor uw tuin. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het onderhoud van uw tuin. Voor meer informatie en een prijsindicatie neemt u contact met ons op.

 • Tuinonderhoud vast
 • Tuinonderhoud flexibel
 • Service tuinonderhoud

Tuinonderhoud vast – uw tuin ziet er continu keurig uit Samen met u stellen we de onderhoudsbehoefte af op uw wensen en eisen. Het onderhoudsplan voor uw tuin kan de volgende onderdelen bevatten: het verwijderen van onkruid, gras maaien, hagen knippen, voorjaarsbeurt, zomerbeurt, herfstbeurt, winterbeurt, blad ruimen en het bemesten van uw border of gazon. Het onderhoud van uw tuin krijgt een vaste planning, zodat u ruim van tevoren weet wanneer u ons kunt verwachten. Dit onderhoudsplan heeft een vaste prijs. Tuinonderhoud flexibel – uw tuin in goede handen, zonder verplichtingen Wij maken een compleet onderhoudsplan voor uw tuin waarbij u aangeeft waar u hulp bij nodig heeft. Hiervoor reserveren we ruimte in onze planning. Een aantal weken voordat het onderhoud uitgevoerd moet worden, nemen we contact met u op om de werkzaamheden in te plannen. U kunt er dan ook nog voor kiezen om het onderhoud zelf uit te voeren. Het gemak van een flexibele hovenier die met u meedenkt! De prijs van dit onderhoudsplan wordt gebaseerd op basis van nacalculatie.

vaste planten border net Logo  Rozen borden met Ilex bomen

Service tuinonderhoud – uw tuinonderhoud tijdelijk uit handen geven Bent u tijdelijk niet in staat om zelf voor uw tuin te zorgen, door wat voor reden dan ook? Ook dan onderhouden wij uw tuin zorgvuldig. Wij verzorgen uw tuin volledig volgens uw wensen. Bovendien houden we altijd contact over het werk en komt u op deze manier niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen gezamenlijk voor uw tuin! De prijs van dit onderhoud wordt gebaseerd op basis van nacalculatie.

PROJECTEN REFERENTIES CONTACT

Rob Dortmans Hoverniers- en Onderhoudsbedrijf

Rooise Heide 12
5492 TG Sint-Oedenrode
06-22 861 886
info@robdortmans.nl
www.robdortmans.nl

K.v.K. nr: 56049277
BTW nr: NL002233853.B04

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op via
telefoon 06-22 861 886 of vul hieronder
het formulier in en wij nemen snel
contact met u op!