headerFSASAF

TUINONTWERP

Een tuin ontwerpen is erg persoonlijk. Denkt u maar aan het inrichten van uw huis: iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en wensen. Dit geldt ook voor het ontwerpen en inrichten van een tuin. Bent u nog tevreden met uw tuin, of heeft u het idee dat deze niet meer bij u past? In de loop der tijd verandert uw leven, maar de tuin verandert niet altijd mee. Heeft u al ideeën om uw tuin te veranderen, of heeft u plannen maar nog geen concreet idee? Rob Dortmans Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf helpt u graag bij het vormgeven van deze ideeën, om uiteindelijk een tuin te realiseren die helemaal aansluit op uw wensen.

tuinontwerp 3D ontwerp straken boerderijtuin  tuinontwerp

Op welke manier wilt u uw tuin veranderen?

  • Een geheel nieuw tuinontwerp
  • De indeling van uw tuin aanpassen of delen van uw tuin vernieuwen
  • Een aantal elementen in uw tuin verwijderen, vervangen of toevoegen
  • Een fris nieuw aanzicht aan uw bedrijf of instelling geven, door bijvoorbeeld het terrein opnieuw in te richten of aan te passen

Uw tuinontwerp in 3 stappen

  1. Intake gesprek Wij komen graag bij u langs om ons voor te stellen en uw wensen te bespreken. Samen met u nemen we een vragenlijst door, waaruit uw plannen, ideeën en wensen naar voren komen. We nemen een aantal foto’s van uw tuin en de omgeving en meten het terrein zo exact mogelijk in. Heeft u een bouwtekening met de maten van uw tuin, dan maken wij hier graag gebruik van.
  2. Tuinontwerp In het tuinontwerp verwerken we sfeerbeelden en geven we aan welke beplanting en materialen we willen gebruiken. We bespreken het tuinontwerp persoonlijk met u en passen het indien nodig aan.3D ontwerp Wij kunnen ook een 3D ontwerp van uw tuin maken. Zo heeft u al een geweldig beeld van uw tuin, nog voor deze is aangelegd. In het 3D tuinontwerp verwerken we ook de schaduw van uw huis, omliggende gebouwen en/of bomen.
  3. Beplantingsplan Als het tuinontwerp geheel naar uw wens is, maken wij een beplantingsplan voor uw tuin. Hierin ziet u precies waar de verschillende planten moeten komen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het gehele jaar door aantrekkelijk blijft om naar te kijken.

Wat kost een tuinontwerp? Tijdens het intakegesprek bespreken we ook uw budget en de kosten voor de aanleg van uw tuin. Zo voorkomen we onverwachte kosten en kunnen we een passend tuinontwerp voor u maken.

PROJECTEN REFERENTIES CONTACT

Rob Dortmans Hoverniers- en Onderhoudsbedrijf

Rooise Heide 12
5492 TG Sint-Oedenrode
06-22 861 886
info@robdortmans.nl
www.robdortmans.nl

K.v.K. nr: 56049277
BTW nr: NL002233853.B04

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op via
telefoon 06-22 861 886 of vul hieronder
het formulier in en wij nemen snel
contact met u op!